Om foreningen

Odder Teater er en teaterforening som blev stiftet den 25. februar 1981 og er en lokal forankret teaterforening med hjemsted i Odder Kommune.

Vi arbejder for at udbrede kendskabet til alle former for teatervirksomhed. Vore forestillinger vælges især blandt de anerkendte turneselskaber.
Et abonnement består af 3 spændende forestillinger. Dertil kommer flere familieforestillinger og café forestillinger som kan købes i løssalg.

Det er hvert år en spændende og interessant oplevelse for publikum at møde mange af de kendte skuespillere, som man fx kender fra film eller fjernsyn.

Bestyrelsen vælger hvert år i december måned de teaterstykker ud, som skal danne baggrund for kommende teatersæsons forestillinger. Vi prøver hvert år at sammensætte et rigt, alsidigt og spændende tilbud.

Odder Teater får støtte fra Statens Kunstråd, Kulturministeriet via Odder Kommune samt Scenekunstudvalgets Garantifond for Turneteater, og uden denne støtte vil vi ikke kunne tilbyde denne lokale teateroplevelse.

 

Bestyrelsen

 

Jette Aaen, formand

Verner Kristensen, kasserer

Torben Rasmussen

Hans Jegindø

Palle Jensen

Lise Pedersen

Bente Nielsen

 

 

 

 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: