program


Piraterne fra Penzance

Piraterne fra Penzance

ABONNEMENTSFORESTILLING
– svinger træbenet og går planken ud.
Gilbert & Sullivans uforglemmelige operette Piraterne fra Penzance er et overflødighedshorn af sentimentale sørøvere, bøvede betjente, dejlige damer, tunghøre tanter, flotte fyre og gamle generaler.  Læs mere

ABONNEMENTSFORESTILLING

Gilbert & Sullivans uforglemmelige operette Piraterne fra Penzance er et overflødighedshorn af sentimentale sørøvere, bøvede betjente, dejlige damer, tunghøre tanter, flotte fyre og gamle generaler. Hos Figaros varetages alle rollerne af sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm og den nytilkomne skuespiller, sanger og entertainer Rasmus Krogsgaard. Orkestret er Figaros faste husorkester OneBigMan Symphony Orchestra i skikkelse af pianist m.m. Allan Dahl Hansen.

Historien er, som altid hos Gilbert & Sullivan, absurd og fjollet: Den unge Frederik er sat i lære hos en flok blodtørstige pirater, som dog ikke er mere blodtørstige end, at de af princip aldrig plyndrer forældreløse. Frederik kan først blive en fri mand, når han fylder 21 – desværre er han født den 29. februar og må derfor vente, til han er 84. Men da han møder en generalmajor og dennes mange døtre, falder han pladask for den skønne Mabel.

Nu sejler det hele igen for Figaros i samarbejde med Den Ny Opera i Esbjerg med deres 8. forestilling: »Piraterne fra Penzance – svinger træbenet og går planken ud«.

Og når Figaros tilsætter sin sædvanlige komik til Gilbert & Sullivans i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.

Lisbeth Kjærulff er uddannet klassisk sanger ved Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun har arbejdet på flere af Danmarks store teatre bl.a. Det Kgl. Teater og Folketeatret.

Hans Dueholm er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium. På Den Jyske Opera kan nævnes roller som Doolittle i »My Fair Lady«, Gianni Schicchi i »Gianni Schicchi«,

Monostatos i »Tryllefløjten«, og Kongen i teaterudgaven af »Jul på Slottet«. Derudover har han stiftet operaselskabet Figaros, hvor han blandt meget været forfatter, instruktør og sanger/skuespiller på causeriet »Fra Barber til Ølhund« samt 2-mandsforestillingerne»Nybarberet i Sevilla«, »Farinelli - der er intet under bæltestedet« og »Maskarade – freden er forbi«.

Rasmus Krogsgaard er en dansk entertainer, skuespiller, musiker, sanger, komponist og speaker. Han har spillet med i talrige revyer, musicals og film, og spillede bl.a. med i Nykøbing F. Revyen, da den blev »Årets Revy« ved Revyernes Revy.

Allan Dahl Hansen er uddannet pianist og arrangør fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han har været kapelmester, arrangør og pianist på Den Jyske Operas opsætning af »Jul på Slottet« i2007-2012 og på alle forestillinger hos operakompagniet Figaros de sidste ti år. Han har arbejdet som pianist og repetitør ved Ålborg, Odense og Århus Teater og hos Musical Silkeborg.

 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: