program


Senior Stand Up

Senior Stand Up

»Senior stand up – i farver« med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg man træffer her i livet og konsekvenserne deraf, hvor vi – som noget nyt – giver stand-up genren en dramatisk udtryksform.
Billetprisen er inkl.  Læs mere

»Senior stand up – i farver« med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg man træffer her i livet og konsekvenserne deraf, hvor vi – som noget nyt – giver stand-up genren en dramatisk udtryksform.

 Situationer og mennesker har klæbet sig fast i hans bevidsthed og råt for usødet spiller han mere end 65-års rutsjebanetur. Et dramatisk, sensitivt, kontant, helhjertet livsdrama om konsekvenserne i at måtte træffe fra- og tilvalg.

 Derfor er der mere end 10 medvirkende i forestillingen, når han genoplever lyslevende situationer og publikum »møder« Ebbe Rode, John Price, Jørgen Reenberg, Kai Holm, Ejnar Federspiel, Helle Virkner, Poul Bundgaard og Dronning Margrethe.

 Forestillingen handler om en velopdragen ung mand i indre oprør mod den borgerlige opvækst. På et tidspunkt troede han der skulle stå kirurg eller præst på hans visitkort… men teatret var dragende og har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus. Men den handler om at være ensom og vekselvirkningen mellem at være social og være privat.

Som teaterleder, instruktør og skuespiller har han måtte træffe valg, men han blev urolig da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke – men i sin egenskab af teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte og ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!

En nærværende dramatisk fortælling med stand-up tilsnit fuld af morskab og følsomme situationer, der tager fat i publikum.

Billetprisen er inkl. en øl/vand eller et glas vin og Pakhusets lækre snacks.

Af og med:Jan Hertz

Instruktør:Jan Hertz i sparring med Louise Schouw

 

 

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til en ny og spændende sæson i Odder Teater.

Igen…

ABONNEMENTSFORESTILLING

- en af de store danske klassikere

ABONNEMENTSFORESTILLING »Indenfor Murene« er en af de store danske klassikere med…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: