Velkommen

Odder Teater byder velkommen til sæson 2019/2020

Velkommen til en ny og spændende teatersæson.

I den kommende sæson har vi seks forestillinger på programmet. Der kommer forestillinger på den store scene i Spektrum, på Vestskolen og til den årlige gadefestival, som Odder by afholder i september. Repertoiret rummer både godt klassisk teater og god underholdning med sang og musik.

I år har vi været heldige at kunne sammensætte vores abonnementsforestillinger fra forskellige udbydere. Vi kommer dermed til at byde velkommen til Klein og Jensen´s Jorden rundt på 80 dage, Jordens indre fra Folketeatret og Kunsten at dø fra Teatret Paolo Nani.

Til denne sæsons store familieforestilling bliver der både dømt god underholdning og en lærerig stund når Sigurd Barrett går på scenen og fortæller Danmarkshistorie.

Juleforestillingen for de mindste, Julemandens Gave, vil traditionen tro igen i år bringe alle i julestemning.

Vi er i bestyrelsen glade for, at vi i denne sæson igen kan præsentere jer for stor scenekunst. Læs mere om alle vore forestillinger her på hjemmesiden.

I bestyrelsen tror vi, at vi har fundet forestillinger, der falder i jeres smag. Om I vælger en enkelt forestilling eller vælger at købe et abonnement, vil vi i bestyrelsen se frem til at mødes med jer. Vi ønsker jer en rigtig god teaterfornøjelse.

Kom i teatret for kun 60 kr.
Odder Teater gentager tilbuddet til de unge under 25 år. For kun 60 kr. kan du få en teateroplevelse til en af de tre forestillinger i abonnement – gældende for række 13, 15, 16 og 17

Vi ses i Odder Teater.

Jette Aaen

Formand

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: