Velkommen

Velkommen til sæson 2021/2022

I den kommende sæson 21/22 har vi forsøgt at købe forestillinger, der gerne skulle afspejle de ønsker, vi har fået fra vores publikum.
Sæson 21/22 har ni forestillinger på programmet. Der kommer forestillinger på den store scene i Spektrum, på Vestskolen, Odder Gymnasium og Biffen i Odder. Repertoiret rummer både godt klassisk teater og god underholdning med sang og musik.

Vi vil hermed i abonnement byde velkommen til »Gengangere« og »Mænd i mindre doser« og »Oh Happy Days«.

Denne sæsons store familieforestilling er »Pippi Langstrømpe«. Juleforestillingen for de mindste »Nissemor og Kanelia i julenød«, vil traditionen tro igen i år bringe alle i julestemning.

Vi vil desuden i Biffen kunne opleve »Snedronningen«,  »Homage« og »Marie Grubbe - den levende«.

Til forestillingen »Gengangerne« i november 2021 vil Odder Teater fejre sit 40 års jubilæum. Det er en dag, vi i Odder Teater ser frem til. Vi håber, at så mange som muligt vil være med til at fejre denne begivenhed. Efter forestillingen vil Odder Teater være vært ved et lille traktement.

Kom i teatret for kun 60 kr.
Odder Teater gentager tilbuddet til de unge under 25 år. For kun 60 kr. kan du få en teateroplevelse til en af de tre forestillinger i abonnement – gældende for række 13, 15, 16, 17, 18 og 19

Vi ønsker jer rigtig god teaterfornøjelse.

Vi ses i Odder Teater

Jette Aaen, formand

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: