program


De Tre Musketerer

De Tre Musketerer

Abonnementsforestilling

en for alle, alle for en .... og tre for en tier

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas’ klassiske fortælling »De tre Musketerer« rummer det hele.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater »with a license to kill«, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge d’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de fire helte, den franske Kong Louis 13 og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

I denne sværdvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle disse roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af »De tre Musketerer« tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

Det samme hold producerede lattersuccesen »Svend, Knud og Valdemar - synger på sidste vers« i sæson 18/19, og der skrev anmelderne blandt andet:

»Danmarkshistorie med et stænk Monty Python, en knivspids opera, lidt operette og en sjat musical. Det er den rablende gale og vanvittigt sjove cocktail, Figaros og Den Ny Opera serverer for publikum. Denne rablende gale og voldsomt morsomme farce sætter virkelig lattermusklerne på overarbejde, og publikum går derfra med den der helt specielle mavefornemmelse, man har, når man har fået et dejligt grin.« Kulturtid.dk.

»Der er altså noget at glæde sig til. Figaros er et unikt fænomen i dansk turnéteater.« Nordjyske.

»Underholdende, vanvittig og drønmusikalsk operaparodi, som efterlader én ubekymret og latterlabil« Lene Kryger, fyens.dk.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: