program


Mænd i mindre doser

Mænd i mindre doser

Et stærkt bud på krisehjælp til den trængte mand.
Abonnementsforestilling

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 27. Januar 2022 19:30

Hvis du tidligere har købt billetter ved Odder Teater, kan du med fordel logge ind med din mailadresse så udfyldes navne- og adresseoplysninger automatisk. Klik på Login øverst til højre.

Politiken skrev:
»Et stærkt bud på krisehjælp til den trængte mand. Med sidegevinst til os nødstedte kvinder – på tæskeholdet.
Mage til mimisk præcisionskomik, totalt ekset stavær og galopperende benspjæt, ses ikke hos nogen anden scenekunstner herhjemme.
Kristian Holm Joensen har en form for uskyld, en ukuelig sårbarhed, over sig. Vel at mærke uden at ty til den ironi, som andre komikere typisk helgarderer sig med.«
Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han »ved et uheld« har plejet omgang med en ged! Med sig får Adam en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive, eller skifte imellem at være.

Stykket er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd, som til sidst gør, at Eva overgiver sig og beder Adam om igen at flytte tilbage til paradiset.
Undervejs i stykket møder man forsvars-, undvigelses-, flugt- og overlevelses instruktøren, gom- men uden brud, elskeren, der ikke er en ordentlig mand, manden, der har mistet sin bedste ven, den enlige testosteronbombe-mand, den nybagte far, manden med de lange nosser og mange flere.

»Mænd i mindre doser« er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget, nemlig en at holde af, holde ud og holde om.
Hvor klodset, komisk og kærligheds hungrende manden end er, så er han værd at samle på! »Mænd i mindre doser« er en forestiling med skæve figurer – med store hjerter og til tider noget mindre hjerner! Det er satirisk, sjovt og af og til rørende.

Af og med: Kristian Holm Joensen
Iscenesættelse: Frede Guldbrandsen
Musik: Lasse Lyngbo og Søren Jensen
Lysdesign: Kisser Rosenquist

Producent: Louise Schouw Teater

Aktuelt


En rigtig vestjysk NYTÅRSKUR
Tag en fælles kold dukkert i Vesterhavet og få en festlig start på Nytårsaften

Tag med Øresundsakvariet på en spændende marsvinesafari og oplev Danmarks lille hval i sine naturlige omgivelser. Fra d. 29. juni til d. 31. august

I vores bestræbelser på at levere videns baseret rådgivning bliver Destination Vesterhavet fremadrettet mere datadreven. Vi har været en del af et succesfuldt pilotprojekt, som samler enkelte datakilder i eet samlet overblik. Allerede nu kan dataplatformen vise tendenser i bookinger, omkring hvor mange gæster der er i området. Vi kan også begynde at se hvor de kommer fra, hvordan de bevæger sig rundt – ligesom, vi kan begynde at følge deres forbrugsadfærd. På medlemsmødet viser vi lidt af platformen frem og fortæller om planerne for den videre udvikling.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.