program


Viva la Frida!

Viva la Frida!

Gennem musik, tekst og flamencodans vil forestillingen udtrykke Fridas Kahlos indre smerte og passion, som danner basis for hendes kunstneriske udtryk.

Tidligere ensemble-skuespiller på Teater Momentum, Amira Jasmina Jensen, har skrevet og produceret en ny monolog med navnet »Viva la Frida!«, som har en anderledes tilgang til den berømte afdøde mexicanske kunstner Frida Kahlos liv.

Viva la Frida! kredser om Frida Kahlos liv. Vi befinder os til Frida Kahlos begravelse. Gennem Christinas øjne ser vi hvordan det var at leve i Fridas skygge, at være fascineret og beundre selvsamme kvinde som stjal al opmærksomheden. Forestillingen vil forsøge at give et anderledes blik på Frida Kahlo og undersøge hvorfor den mexicanske kunstner stadig inspirerer og fascinerer verden over 65 år efter sin død.

Gennem musik, tekst og flamencodans vil forestillingen udtrykke Fridas Kahlos indre smerte og passion, som danner basis for hendes kunstneriske udtryk.

Medvirkende: Amira Jasmina Jensen
Dramatiker: Amira Jasmina Jensen
Instruktør: Signe Hørmann Sørensen
Flamencodanselærer: Pepita Rohde og Rosa Elena Flores
Producent: Turneteater

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: